Τούρτα όλο φραόυλα (Το Πρωινό 2.05.14)

Εικόνα

Εκτέλεση

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ºC στον αέρα. Βουτυρώνουμε και στρώνουμε λαδόκολλα σε 3 ταψάκια με διάμετρο 23 εκ.2. Στο μίξερ χτυπάμε τη ζάχαρη, τη σφιχτή μαρμελάδα και το βούτυρο να αφρατέψουν. Ένα ένα ρίχνουμε τα αβγά χτυπώντας το μίγμα για να τα πίνει κάθε φορά. Ρίχνουμε τη βανίλια.3. Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι, το μπέικινγκ πάουντερ, το αλάτι και εναλλάξ με το γάλα τα προσθέτουμε στομίγμα. Το μίξερ πρέπει να είναι σε χαμηλή ταχύτητα. Τέλος προσθέτουμε τον πουρέ φράουλας.4. Απαλά ανακατεύουμε και ισομοιράζουμε σταταψάκια. Ψήνουμε για 25′ με 30′ μέχρι να φουσκώσουν, να ξεκολλήσουν από τα πλάγια του ταψιού και να βγαίνει καθαρό το μαχαίρι από το κέντρο. Αφήνουμε για 15′ στα ταψιά κιέπειταξεφορμάρουμε για να κρυώσουν καλά.5. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗΧτυπάμε την κρέμα με την ζάχαρηκαι τη βανίλια μέχρι να σχηματιστούν κορυφές πουνα στέκονται.Ισομοιράζουμε την κρέμα ανάμεσα στα 3 παντεσπάνια, γεμίζοντας κάθε στρώση με φέτες φράουλα.6. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΧτυπάμε με το μίξερ τη μαργαρίνη, το τυρί, την άχνη και τη βανίλια μέχρι να γίνει κρέμα. Αλείφουμε εξωτερικά όλο το γλυκό. Γαρνίρουμε με φράουλες. Παγώνουμε και σερβίρουμε.Mερίδες: 12Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτάΧρόνος Ψησίματος: 30 λεπτά

Υλικά συνταγής

 

 

  • Για το παντεσπάνι
  • 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 2½ κ.γ. μπέικινκ πάουντερ
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 400 γρ. ζάχαρη
  • 150 γρ. σφιχτή μαρμελάδα φράουλα (σαν ζελέ)
  • 250 γρ. βούτυρο μαλακό
  • 4 αβγά
  • 220 γρ. γάλα
  • 2 βανίλιες
  • 15 κατακόκκινες πολτοποιημένες φράουλες
  • Για τη γέμιση
  • 400 γρ. κρύα Κρέμα Γάλακτος NOYNOY 35% λιπαρά
  • 3 κ.σ. ζάχαρη
  • 250 γρ. φράουλες σε φέτες
  • Για την επικάλυψη
  • 125 γρ. μαργαρίνη μαλακή
  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • 550 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 2 βανίλιες
  • μπόλικες φρέσκες φράουλες για γαρνίρισμα

 

Πηγή :http://www.argiro.gr/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s